avdelingskontor Hitra

Arkitekt / ingeniør - Hitra

On arkitekter og ingeniører AS planlegger å åpne avdelingskontor på Hitra. I den anledning har vi behov for arkitekt / ingeniør for snarlig ansettelse.

Vi tilbyr varierte og spennende oppgaver i et sterkt fagmiljø og et godt arbeidsmiljø. Vi søker en person som har gode faglige og sosiale egenskaper. Du må evne å jobbe både selvstendig og i team, og kunne bidra til å videreutvikle både kontorets og egen kompetanse. Vi ønsker deg som er løsningsorientert og kreativ og har fokus på kommunikasjon og kundetilfredshet.

Dine kvalifikasjoner:

 • Sivilarkitekt, ingeniør eller annen relevant utdanning
 • Bør ha erfaring med bruk av Archicad eller tilsvarende
 • Kunnskap om bransjens aktuelle lover, regler og bestemmelser
 • Strukturert, ryddig og selvstendig
 • Motivert og engasjert
 • Gode kommunikasjonsegenskaper
 • Gode norskkunnskaper – skriftlig og muntlig

Vi kan tilby:

 • Fast stilling, 100%
 • Spennende og varierte oppgaver med mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag
 • Kunnskapsrikt, energisk og uformelt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

Om arbeidsgiveren

On arkitekter og ingeniører AS ble etablert i 1996 og har i dag 14 ansatte. Kontoret holder til på Orkanger i Orkdal kommune. Vi har lang og bred erfaring innen utvikling og gjennomføring av prosjekter, både for private utbyggere og det offentlige. Vi leverer tjenester innenfor alle prosjektfaser. Vi ønsker tette og gode relasjoner med våre kunder og har fokus på å forstå deres ønsker og målsetning slik at vi kan møte disse innenfor de rammer som ligger til grunn.

Om stillingen

On arkitekter og ingeniører AS er i vekst og planlegger derfor å åpne eget avdelingskontor på Hitra – slik at vi kan være mer tilgjengelige for eksisterende kunder på Hitra og Frøya, og samtidig nå ut til nye kunder. Kontoret vil ledes fra Orkanger, men den daglige driften må ivaretas av de ansatte ved Hitra-kontoret.

Det vil her være mulighet til å utvikle og forme sin egen arbeidsplass.

I oppstartfasen vil det bli 2 arkitekter ved kontoret på Hitra. Vi håper selvfølgelig at dette skal bli så godt mottatt blant øyfolket at vi på sikt vil kunne vokse oss større.

For å skape et godt og trygt faglig arbeidsmiljø i den nyoppstartede avdelingen, vil vi legge vekt på tett oppfølging fra Orkangeravdelingen med besøk utover til Hitra 1-2 ganger pr. uke. De ansatte på Hitra vil også måtte påregne noen dager på Orkanger pr måned for ytterligere å skape tette bånd. Vi er opptatt av at avdelingskontoret skal tilegne seg vår bedriftskultur, våre filosofier og vår arbeidsmetodikk.

Avdelingskontoret vil dele kontorlokaler med Kystplan AS og Prosjektutvikling Midt-Norge AS, og det vil være tett samarbeid også mot disse.

På sikt kan det også være aktuelt med noen kontordager på Frøya.

Et godt og trygt faglig arbeidsmiljø

Avdelingskontoret vil dele kontorlokaler og ha et tett samarbeid med Kystplan AS og Prosjektutvikling Midt-Norge AS.
Nytt avdelingskontor i et fagmiljø

Vi ønsker å stå for folkelighet, og det å lytte til kundenes behov legger vi vekt på. Samtidig skal vi stå for kreativitet og engasjement slik at prosjektene utvikles til kundenes beste.

Vi søker etter medarbeidere som passer inn i vårt team.

Faglig dyktighet er viktig for oss, men personlige egenskaper og evnen til å kommunisere godt med kunder, samarbeidspartnere og kolleger er også svært viktig.

For mer informasjon ta kontakt med:
Bente H. Fjeldvær, tlf. 90 85 00 57, bente@on-as.no.